Головна » 2015 » Грудень » 10 » Відкриття "Дверей Божого милосердя" у Прилбичах
09:53
Відкриття "Дверей Божого милосердя" у Прилбичах

9 грудня 2015 року Митрополит Львівський Ігор Возняк своїм Декретом визначив прилбицьку церкву одною із п'яти храмів у Львівській Архиєпархії, де поручено відкрити "Двері Божого Милосердя".

У неділю 13 грудня об 11.00 год. у Прилбичах окремим чином Молебня буде звершено вікриття Ювілейного року Божого милосердя Владикою Венедиктом, єпископом-помічником Львівським.

Папа Франциск у своїй буллі "Обличчя милосердя" говорить про Рік Божого Милосердя, який розпочався 8 грудня. Святіший Отець з цієї нагоди відкрив Святі Двері, кажучи, що "вони стануть Брамою Милосердя, де кожен, хто входить, зможе пізнати любов Бога, який утішає, прощає і дає надію".

Далі папа говорить: "Наступної неділі буде відчинено Святі Двері у катедрі Рима, в базиліці св. Йоана на Латерані, а потім — у Папських базиліках. Також я постановляю, щоб саме у ці неділі в кожній помісній Церкві, у катедрі, яка є Церквою-Матір’ю для всіх вірних, або також у конкатедрах чи в інших храмах особливого значення, було на цілий рік відчинено таку само Браму Милосердя.

Згідно з рішенням єпископа-ординарія, таку Браму можна буде відчинити також у санктуаріях, місцях, куди приходять багато паломників, які саме там часто пізнають у серці благодать і знаходять шлях до навернення".

Категорія: Паломництво до Прилбич | Переглядів: 1365 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ