Головна » 2012 » Листопад » 1 » Відбулася проща до родинного села Митрополита Андрея
22:32
Відбулася проща до родинного села Митрополита Андрея
01 листопада 2012 року відбулося паломництво духовенства та вірних Львівської Архиєпархії УГКЦ до родинного села Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького з нагоди 68-ої річниці його відходу до вічності. Очолив молитву Преосвященний Владика Венедикт Алексійчук, єпископ-помічник Львівський.

Розпочалася проща спільною панахидою за упокій усопших з родини Шептицьких біля їхньої родинної усипальниці. Відтак прочани вирушили пішою ходою до новозбудованого храму на честь Слуги Божого Митрополита Андрея та Блаженного Климентія Шептицьких, де розпочалася Божественна Літургія. Участь у спільній молитві взяли близько двадцяти священиків та численна громада прочан.

По закінченні Літургії усі спільно помолилися молитву за прославу Слуги Божого Митрополита Андрея, просячи щоб Господь за його заступництвом "уділив у своєму Батьківському милосерді ті ласки, про які покірно молимо”.

На завершення молитовної частини святкування Преосвященний Владика Венедикт освятив ікони майбутнього іконостасу храму.

Після короткої перекуски усі бажаючі мали змогу послухати розповідь пароха релігійної громади УГКЦ с. Прилбич о. Андрія Стадницького про родину Шептицьких, їхній побут у Прилбичах, й відтак про заслуги славного Митрополита, пам’ять якого сьогодні звершували.
Категорія: Паломництво до Прилбич | Переглядів: 801 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ