Головна » 2013 » Березень » 5 » Вибори нової Управи молодіжної спільноти Катехитичної школи
19:04
Вибори нової Управи молодіжної спільноти Катехитичної школи
02 березня 2013 року Божого відбулися виборчі збори Молодіжної спільноти Катехитичної школи ім. Слуги Божого Митрополита Андрея та Блаженного Климентія Шептицьких на парафії УГКЦ в с. Прилбичі.

Розпочала зустріч Голова Молодіжної спільноти Галина Шевчик, Вона розповіла присутнім про досягнення спільноти за час її головування. Відтак вказала й на ще нереалізовані плани, щоб нова Управа могла взяти собі це на озброєння. Щоб краще нагадати присутнім про досягнення спільноти, Управа підготувала коротенький фільм про події, що згадувалися в доповіді Галини Шевчик.

Після цього спільнота подякувала усій Управі за добре керівництво та особливо підкреслила роль Голови. Усі присутні привітали Галину і подарували їй "солодку” троянду та шалені оплески.

Відтак приступили до виборів. Головував на виборчих зборах о. Андрій, який спільно з катехитом Оксаною Стадницькою провадили підрахунок голосів. Право голосу мали усі присутні члени Молодіжної спільноти (19 голосів) та ті відсутні, котрі мали бажання віддати свій голос, але через різні обставини не могли бути (2 голоси). Попередньо на дошці оголошень були вивішені біографії усіх кандидатів, виготовлені їхніми ж друзями.

Процедура голосування була спільно затверджена. Перше голосування – за Голову спільноти; друге – за заступника голови; третє – за чотирьох дорадників. Кандидатами вважалися усі, хто мав право вибору.

Отож, після проведення таємного голосування було обрано нову Управу Молодіжної спільноти:
Голова – Назар Середа.
Заступник – Назар Гевало.
Дорадники – Галина Шевчик, Ольга Бубісь, Катерина Мудрик, Володимир Дорош.

На завершення зустрічі новообраний Голова подякував усім за проявлену довіру й пообіцяв разом з новою Управою й надалі трудитись над тим, щоб спільнота розвивалась.

Категорія: Життя Катехитичної школи | Переглядів: 828 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ