Головна » 2015 » Червень » 4 » Понад 1000 дітей прибули в село митрополита Андрея
23:41
Понад 1000 дітей прибули в село митрополита Андрея

2 червня 2015 року понад тисячу дітей катехитичних шкіл Львівщини відвідали родинне село митрополита Андрея Шептицького. Це паломництво діти здійснили з нагоди всесвітнього дня захисту дітей та 150-ої річниці від дня народження Митрополита.

Запрошуємо переглянути декілька світлин з даної події за цим посиланням ==>.

 

Коротко про перебіг прощі:
Учасники прощі насамперед біля каплиці-усипальниці родини Шептицьких помолитись за прославу Слуги Божого митрополита Андрея. Молитву очолили місцевий парох о. Андрій Стадницький та голова Катехитичної комісії Львівської Архиєпархії о. Юрій Устяк.

Після молитви зі співами на устах діти рушили до новозбудованого храму на честь митрополита Андрея та блаженного Климентія, де зустріли і привітали Преосвященного владику Венедикта. Відтак усі спільно помолилися у храмі Молебень до Христа Чоловіколюбця, а опісля Архиєрей поблагословив усіх присутніх свяченою водою.

Після молитви парафіяни с. Прилбичі приготували смачну перекуску для прочан: яворівський пиріг та борщ. Пожива додала сили та наснаги до веселих та запальних танців під чітким керівництвом аніматорів.

Цікавою та змістовноюю була теж програма "Велетень духу Святоюрської гори", яку приготував Центр творчості дітей та юнацтва Галичини "Погулянка". Також перед прочанами виступили переможці Архиєпархіального конкурсу "Пісня серця".

На завершення всі учасники прощі помолились за мир в Україні.

За матеріалами http://www.ugcc.lviv.ua

Категорія: Паломництво до Прилбич | Переглядів: 812 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ