Головна » 2009 » Грудень » 19 » Храмовий празник у с.Підлубах
12:47
Храмовий празник у с.Підлубах
Церква у с. Підлубах Яворівського р-ну свій храмовий празник обходить 19 грудня на свято Миколая. Незважаючи на цьогорічну холодну погоду, храм був заповнений. Акафіст, посвячення води, Божественна Літургія, – усі ці богослуження дали нагоду подякувати за ще один рік життя громади у Підлубах. Серед присутніх священиків на святкуванні були настоятель підлубецької громади о. Володимир Перун та запрошені гості о. Омелян Василишин (м. Пустомити), о. Роман Височанський (с. Терновиця) та о. Андрій Стадницький (с. Прилбичі).
 
Те, що громада с. Підлуб живе і росте, було видно не лише по тому, як багато дітей та молоді було на празнику у храмі. Великою особливістю було те, що багато дітей, молоді та старших радо приступили до сповіді. Єдність з Христом через Причастя, молитву та добрий провід настоятеля цієї громади о. Володимира Перуна дає життя цій спільноті.
 
По Літургії усі присутні приступили до благословення через помазання свяченою олією зі святкової Всенічної та отримали солодкі подарунки від святого Миколая.
Категорія: Інше | Переглядів: 1071 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ