Головна » 2013 » Вересень » 23 » Святкування ювілею Катехитичної школи в Прилбичах
13:14
Святкування ювілею Катехитичної школи в Прилбичах
Цього року виповнюється п’ять років з часу, коли в греко-католицькій парафії с. Прилбичі на Львівщині декретом Високопреосвященного Владики Ігоря (Возьняка), Архиєпископа Львівського, була офіційно заснована Катехитична школа імені Слуги Божого Митрополита Андрея та Блаженного Климентія Шептицьких.

Святкування цього ювілею мало свою родзинку. Впродовж п’яти років катехитичні заняття провадились у приміщенні загальноосвітньої школи с. Прилбич. Проте вже цього року катехитичні зустрічі розпочнуться у нових катехитичних класах. Саме благословення цих класів і було особливістю цього свята та добрим подарунком усій парафіяльній спільноті.

Гостем нашого свята був Голова Катехитичної комісії Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Павло Цвьок. Саме він очолив Божественну Літургію 22 вересня 2013 р.Б., звернувся до вірних на тему недільної Євангелії з закликом дбати до "домашні виноградники", про свої сім'ї, щоб пильнувати про їх розвиток і найважливіше, щоб не виганяти Христа поза межі своїх "сімей-виноградників".

Відтак усі спільно на чолі з о. Павлом Цвьоком та парохом о. Андрієм Стадницьким помолилися чин благословення катехитичних класів у частково відреставрованому приміщенні парафіяльного будинку та стали учасниками культурно-мистецького дійства, яке підготували учні Катехитичної школи. На завершення усі мали змогу почастуватися солодощами, виготовленими місцевими господинями.

Пропонуємо Вашій увазі фільм про нашу Катехитичну школу.

Категорія: Життя Катехитичної школи | Переглядів: 1243 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ