Головна » 2014 » Вересень » 8 » Відбулася чергова зустріч подружніх пар у Прилбичах
10:21
Відбулася чергова зустріч подружніх пар у Прилбичах

Починаючи з весни 2014 року у греко-католицькій парафії с. Прилбич започатковано систематичні зустрічі подружніх пар. Метою даних зустрічей є покращення взаєморозуміння між подругами через зрозуміння ними їх особливого покликання як чоловіка і жінки у їх благословенному Богом подружжі.

Зустрічі відбуваються у неділю після Божественної Літургії у катехитичних класах. Впродовж цього часу десять подружніх пар долучилося до спільних зустрічей. Хоча через різні обставини, пов'язані з працею, доглядом за дітьми тощо, не завжди усі мають змогу бути на зустрічах, проте результат подібних зустрічей уже видний.

Запрошуємо усіх, хто читає цю сторінку, помолитися спільно з нами:

Молитва митрополита Андрея Шептицького за українську родину

     Боже великий, Боже отців наших!
     Дай нашому народові якнайбільше добрих, святих християнських родин. Дай нам таких батьків, які голосно й відверто признавалися б до божественної Твоє Євангелії і до Твоєї служби. Дай нам батьків, які для своїх дітей були б прикладом християнського життя, правдивими опікунами та добрими провідниками в житті. Дай нам таких матерів, що вміли б добре, по-християнськи виховувати своїх дітей, а для своїх чоловіків були б поміччю, потіхою та доброю радою. Дай нам таких дітей, які були б потіхою та славою батьків і красою свого народу.
     Благослови, всемогутній Боже, український нарід. Даруй йому ласку вірно Тобі служити і доступити колись вічної нагороди в небі, бо Тобі, Боже, у Святій Тройці єдиний, Отче, Сину і Духу Святий, належиться вся слава, честь і поклін на віки вічні.
     Амінь.

Категорія: Життя парафії | Переглядів: 2018 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ