Головна » 2013 » Липень » 29 » Відбулася проща до Прилбич
01:16
Відбулася проща до Прилбич
З нагоди 148-их роковин з дня народження слуги Божого митрополита Андрея 28-29 липня 2013 р.Б. відбулася проща до родинного села Митрополита с. Прилбич

Розпочалася проща звечора поминальною панахидою біля родинної усипальниці Шептицьких. Прочани, серед котрих велика частина це було монашество Львівської Архиєпархії, та місцеві парафіяни насамперед помолилися за батьків Митрополита Івана Шептицького та Софію з Фредрів Шептицьку, котрі привели на світ славного мужа, й відтак за всіх інших усопших з цієї родини.

Після завершення панахиди молільники вирушили походом до парохіяльного храму, де й продовжили вечірні чування.

Зранку 29 липня молитва продовжилася посвяченням води на подвір’ї перед храмом та Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив Преосвященний Владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський. Під час нічних чувань усі бажаючі змогли приступити до Таїнства Сповіді й відтак на Літургії взяти участь у Таїнстві Пресвятої Євхаристії.

Під час проповіді Владика наголосив на тому, що поминання якихось славних мужів не мало б залишатися для нас лише спогадом про їхні добрі справи, а наслідуванням їхніх чеснот у власному житті.

Пропонуємо Вашій увазі проповідь Владики (аматорське відео):


Категорія: Паломництво до Прилбич | Переглядів: 856 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ