Головна » 2010 » Березень » 14 » Реколекції у парафії
20:38
Реколекції у парафії
Час Великого Посту для християн є особливим часом для призадуми над власним життям. Саме для цього у парафіях, у молодіжних спільнотах, для навчальних закладів (семінарій, УКУ) тощо впродовж декількох організовуються реколекції. Не є вийнятком і греко-католицька парафія с. Прилбич.

В днях 12–14 березня цього року у парафії Собору Пресвятої Богородиці с. Прилбич відбуватимуться реколекції. Провадитиме реколекції віце-ректор Львівської Духовної Семінарії Святого Духа о. Орест Демко.

У п’ятницю 12 березня реколекції розпочалися Літургією Передосвячених Дарів, відтак о. Орест мав реколекційну бесіду про молитву, зокрема про необхідні складові молитви, без яких вона не може приносити плоду. Після цього вірні мали нагоду розважати над Хресною Дорогою Спасителя.

У суботу о. Орест о 16.00 мав окрему зустріч з молоддю. Відтак ввечері після Вечірньої під час реколекційної науки у храмі вірні мали змогу роздумати над питанням покаяння. Відтак спільно молилися Акафіст до Христових страстей.

У неділю на завершення реколекцій під час Божественної Літургії вірні мали змогу почути ще одне слово отця-реколектанта: про Сповідь та Пресвяту Євхаристію.

Впродовж усього часу реколекцій велике число парафіян скористалися з нагоди приступити до Святої Тайни Сповіді, щоб якнайкраще пережити цей благодатний час посту.
Категорія: Життя парафії | Переглядів: 952 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ