Головна » 2010 » Лютий » 25 » Зустріч директорів садочків Яворівського району
17:56
Зустріч директорів садочків Яворівського району
25 лютого 2010 року у с. Прилбичах відбулася зустріч директорів садочків Яворівського району. У цій зустрічі взяли участь понад тридцять директорів. Темою зустрічі було: "Християнське виховання особистості: дитина з Богом”.

Розпочалася зустріч нетрадиційно, оскільки організаторам хотілося поєднати конференцію з можливістю ознайомити гостей з місцевими визначними пам’ятками. Саме тому гостей зустріли при в’їзді у село. Найперше усі мали змогу помолитися у каплиці-усипальниці родини Шептицьких. Відтак побувати на місці колишнього родинного маєтку Шептицьких, де зараз знаходиться пам’ятний камінь. Після цього гості увійшли до новозбудованого храму, який планується освятити на честь братів Андрея та Климентія Шептицьких.

Під час конференції гості мали нагоду глибше познайомитися з постаттю Митрополита Андрея, його думками про виховання дитини. Відтак: про важливість релігійного та духовного виховання взагалі.

До слова теж був запрошений парох греко-католицької громади с. Прилбич о. Андрій Стадницький. У своєму виступі він насамперед подякував усім педагогам за важку працю у вихованні дитячих душ. Теж пригадав цінне слово проповіді Митрополита Андрея про те, що перш, ніж щось когось навчати, потрібно його спершу полюбити; і це так важливо пам’ятати особливо у праці з дітьми.

На завершення присутні могли придбати собі книги (зокрема методичну літературу та книги духовного спрямування), представлені організаторами зустрічі, й відтак усіх присутні були запрошені на обід.
Категорія: Події у житті с. Прилбич | Переглядів: 1437 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ