Головна » 2012 » Серпень » 11 » Завершився табір молоді с. Прилбич
00:03
Завершився табір молоді с. Прилбич
05 серпня 2012 р. завершився табір молоді с. Прилбич. У цьому таборі, як і в попередніх, теж брала участь молодь з сусідніх сіл (Мужиловичі, Чолгині, Підлуби) та містечка Новояворівська.

Табір проходив у мальовничих Карпатах (с. Корчин Сколівського р-ну Львівської обл.). Розпорядок кожного дня був насичений на проведення різноманітних заходів. Вже традиційно день розпочинався руханкою, а відтак Божественною Літургією, яку молитився з молоддю у таборі о. Андрій Стадницький, парох парафії УГКЦ с. Прилбич.

Після ранкової молитви та сніданку програма дня мала катехитичні зустрічі на важливі для молоді теми, ігри, забави, конкурси, естафети, вечірню ватра, співи тощо. Відбулося теж декілька походів (річка Стрий, водоспад Кам’янка, найближча гора з виглядом на г. Парашку).

Ось декілька відгуків учасників про табір:

***
   Табір "Корчин 2012” — це найщасливіший тиждень цього літа для нас. Ми надзвичайно раді, що сюди потрапили. Тут для нас відкрилися нові дороги, ми знайшли класних друзів, яких за цей тиждень полюбили усім своїм серцем. У цьому таборі ми побачили багато чого цікавого, зокрема красу гір, річок та навколишньої природи. Тут отримали масу шалених емоцій та позитиву. Ми ніколи не сумували, завжди були в русі.
   Дякуємо усім провідникам та учасникам табору за дружню підтримку та доброту. Тож надіємося, що це ще не останній рік ми у таборі. Будемо просити Бога, щоб допоміг нам ще зустрітись...

***
   Табір — це час, коли ти з Богом, можеш краще його пізнати. І в той же час ми відкриваємо себе з іншої сторони, відкриваємо свої таланти, своє серце для Бога і інших учасників табору, знаходимо нових друзів і вчимося працювати разом, від чого отримуємо задоволення і вчимося чогось нового.
   Табір — це особливий час, повний душевний спокій, без турботи і буденних днів. Тут ми відриваємось наповну, де багато ігор, співів, різних конкурсів. Дякую керівникові табору за його організацію. Також дякую всім провідникам за підтримку, організованість.
   Дуже боляче прощатися з табором, тому що ми стаємо як одна сім’я, і, коли повертаємось додому, відчуваємо пустоту, де всіх бракує.

***
Табір дав мені можливість зі всіма краще познайомитись, знайти спільну мову, а найбільше — з Богом зблизитись. Для мене табір був гарним відпочинком.
Категорія: Життя Катехитичної школи | Переглядів: 974 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ