Головна » 2013 » Липень » 22 » Завершилися літні парафіяльні табори
13:35
Завершилися літні парафіяльні табори
Завершилися літні виїзні парафіяльні табори, організовувані катехитичною школою, що при греко-католицькій парафії с. Прилбич.

Впродовж двох тижнів (1-7.07 підлітки, віком 9-14 років, а 15-22.07 — молодь від 15 років) мали змогу не лише відпочити в мальовничих Карпатах в с. Корчин, але й взяти участь у багатьох активностях, які пропонувалися їм організаторами. Зокрема впродовж тижня часу діти та молодь здійснили похід на водоспад Гуркало, вийшли на одну з прилеглих вершин, де мали нагоду поїсти чорниць, відвідали водоспад "Кам’янка". Відтак діти вже традиційно раділи походові на річку, великій грі, численним іграм, великому футболу на сільському стадіоні, естафетам, майстер-класами з рукоділля тощо.

Звичайно, що характерною рисою християнських таборів попри всі активності та забави є щоденна Божественна Літургія та дообідня катехитична зустріч на актуальні для всіх дітей та молоді теми. Впродовж табору кожен теж мав змогу приступити до сповіді чи просто мати розмову зі священиком, о. Андрієм Стадницьким, який увесь цей час був разом з дітьми.

Підготувати та провести такий тижневий відпочинок не легка справа, тому надзвичайно хочеться по-особливому підкреслити роль провідників та керівників таборів. Ще недавно вони самі були звичайними учасниками, а тепер розуміють, наскільки важливо проводити такий табір для інших, щоб в цьому особливому тижні змогти по-іншому промовити до кожного учасника, достукатися до їхнього серця тими способами, які могли б щось змінити в їхньому житті.
Категорія: Життя Катехитичної школи | Переглядів: 771 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ