Головна » 2011 » Листопад » 1 » Відбулася проща до Прилбич
18:56
Відбулася проща до Прилбич
З нагоди відходу до вічності Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького вже традиційно 01 листопада відбулося паломництво до його родинного села на Яворівщині — Прилбич.

Розпочалася проща зустріччю Преосвященного Владики Венедикта (Алексійчука), єпископа-помічника Львівського. Зустрічали Архиєрея духовенство разом з вірними при в’їзді у село біля родинної усипальниці Шептицьких. Саме з молитви за упокій усіх усопших з цієї славної родини і розпочалася молитва прочан.

Після панахиди процесія вирушила в похід до новозбудованого храму на честь Слуги Божого Митрополита Андрея та Блаженного Климентія Шептицьких. У храмі за участю Преосвященного Владики Венедикта у співслужінні близько тридцяти священиків звершилася Божественна Літургія.

Серед присутніх гостей на святкуванні були Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, Голова Яворівської районної ради Іван Карпа, заступник Голови Яворівської райадміністрації Роман Кураш, сільський голова Прилбич Роман Вороняк, депутати обласної та районної рад. 

Після Божественної Літургії прилбичани вже традиційно частували усіх прочан теплим борщем та смачним яворівським пирогом.
Категорія: Паломництво до Прилбич | Переглядів: 1188 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ