Головна » 2010 » Липень » 29 » Відбулася проща монашества Львівської Архиєпархії
21:23
Відбулася проща монашества Львівської Архиєпархії
«Не ви мене вибрали, а я вибрав вас і настановив, щоб ви йшли і плід принесли…»

З благословення Високопреосвященнішого Владика Ігоря (Возьняка), Архиєпископа Львівського УГКЦ, з 28 по 29 липня 2010 р. відбувалася архиєпархіяльна проща монашества до родинного села Митрополита Андрея Шептицького – Прилбич, Яворівського р-ну Львівської області.

Проща присвячена 145-ій річниці з дня народження Слуги Божого Митрополита Андрея та року християнського покликання з наголосом на богопосвячене життя.

Молитва розпочалася о 20:30 біля каплиці-усипальниці родини Шептицьких, а відтак монашество зі свічками вирушило до парохіяльного храму, у якому було відслужено вечірню, утреню, акафіст та молебень до Богородиці.

У часі між богослуженнями учасники чувань мали можливість роздумати «Про тих, що живуть по євангельським радам» з пастирського послання Митрополита Андрея. Зокрема розважали над трьома євангельськими чеснотами – убожества, послуху та чистоти.

Наступного дня зранку о 8:00 год. відбувся чин освячення води з читанням молитов на оздоровлення, які провадив єромонах Ігнатій (студійського уставу)

Кульмінацією чувань була Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив Високопреосвященний владика Ігор Возьняк, Архиєпископ Львівський УГКЦ.
Категорія: Паломництво до Прилбич | Переглядів: 875 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ