Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Студенти Львівського медичного коледжу ім. Андрея Крупинського здійснили прощу до с. Прилбич
14:36
Студенти Львівського медичного коледжу ім. Андрея Крупинського здійснили прощу до с. Прилбич
Студенти Львівського медичного коледжу ім. Андрея Крупинського 11 жовтня 2013 р. Б. здійснили прощу до с. Прилбич, родинного села Митрополита Андрея. Прочан духовно супроводжував о. Тарас Фітьо, сотрудник Архикактедрального Собору святого Юрія м. Львова.

Програма прощі була заздалегідь підготовлена. Прочани не лише мали заплановано молитовну частину змогу (молебень до Пресвятої Богородиці). У програмі було передбачено теж дві доповіді, які розкривали глибину постаті Митрополита Андрея через представлення двох творів: "Як будувати рідну хату" Митрополита Андрея та спогадів його матері Софії про його дитинство та молодість.

Опісля прочани взяли участь в екскурсії, яку провів о. Андрій Стадницький. Відтак після короткого обіду мали теж інтегративні ігри для здруження один з одним. Переконані, що студенти повернулися до своїх домівок сповненні різноманітних незабутніх вражень.
Категорія: Паломництво до Прилбич | Переглядів: 700 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ