Головна » 2011 » Жовтень » 15 » Проща молоді до Гошева
20:32
Проща молоді до Гошева
У суботу 15 жовтня молодь катехитичної школи з Прилбич разом зі своїми друзями з сусідніх сіл: Мужилович, Чолгинь, Підлуб, Бердихова та з м. Новояворівська здійснили прощу до Гошева. Тридцять молодих осіб разом з отцем Андрієм Стадницьким вирушили в паломництво кожен зі своїм проханням.

Гошівська обитель відома своєю чудотворною іконою. Чудотворна ікона Пресвятої Богородиці притягає до себе прочан вже впродовж трьох сотень років. Чимало вислуханих молитов, занесених до Господа за посередництвом Пресвятої Богородиці, є знаком того, що Господь дає можливість людям в тому місці по-особливому з Ним зустрітися.

Прибувши на Ясну Гору, на якій знаходиться монастир, усі спільно помолилися Божественну Літургію. Прохання кожного учасника прощі були згадані в Літургії о. Андрієм й занесені перед престіл Бога.

Після молитви мали змогу ознайомитися з історією монастиря та чудотворної ікони через участь в екскурсії, яку проводив один з братів монахів.

Кожне таке паломництво дає можливість зустріти Бога, в тому числі й у святих Тайнах Сповіді та Причастя. Саме в таких відпустових місцях для багатьох людей починається нове життя через глибоке переосмислення свого існування. Просимо Бога теж і про всіх прочан, які сьогодні мали змогу доторкнутися Його святості, щоб від подібних зустрічей з Ним життя кожного набирало в їх очах чимраз більшого сенсу й усвідомлювалося ними як неоціненний дар Люблячого Батька своїй любленій дитині.

P.S. Несподіванкою для усіх став перший сніг, який приніс зі собою і радість, і якусь нотку суму.
Категорія: Життя Катехитичної школи | Переглядів: 864 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ