Головна » 2013 » Листопад » 11 » Проща дітей Катехитичної школи та їх батьків до Страдчу
13:27
Проща дітей Катехитичної школи та їх батьків до Страдчу
У неділю 10 листопада 2013 року відбулася проща вірних греко-католицької парафії с. Прилбич до відпустового місця Львівської Архиєпархії УГКЦ - с. Страдчу. Ця проща була унікальною, тому що вперше вона була зорганізована спільно і для дітей, і для дорослих.

З відкриттям нових катехитичних класів поряд з катехизацією дітей та молоді у парафії розпочалися щотижневі катехитичні зустрічі для дорослих. Саме ця проща мала на меті ще раз підкреслити, що християнська родина має бути першим місцем катехизації. Приємно було спостерігати, як маленькі родинні спільноти разом перебували у молитві, разом крокували хресною дорогою: батько, мати, діти, бабуся, дідусь.

На завершення спільної прощі парох о. Андрій Стадницький подякував усім родинам за такий чудовий приклад єдності в молитві і закликав пам'ятати слова нашого славного Митрополита Андрея Шептицького, які він сказав, звертаючись саме до християнських батьків: "Щоб правильно виконати обов’язок щодо виховання, запам’ятайте мою пораду: вранці і ввечері спільно з дітьми голосно моліться... Вимовляйте кожне слово молитви голосно, виразно, зі страхом Божим, із глибоким переконанням, із душею, зверненою до Бога і відверненою від гріха. Старші діти, молодь, нехай допомагають батькам виконувати такий обов’язок стосовно братчиків-сестричок та інших людей громади".
Категорія: Життя Катехитичної школи | Переглядів: 1201 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ