Головна » 2013 » Червень » 28 » Прилбичі відвідали учасники літньої школи УКУ
10:05
Прилбичі відвідали учасники літньої школи УКУ
27 червня 2013 року родинне село Митрополита Андрея Шептицького (с. Прилбичі) відвідали учасники літньої школи «Соціальна думка Митрополита Андрея Шептицького: місце християнських цінностей у побудові справедливого ладу». Організатором цієї школи є Інститут релігії та суспільства Українського Католицького Університету.

Мета програми – глибше ознайомити учасників семінару з духовним спадком та діяльністю Митрополита Андрея та розвинути їхнє вміння жити згідно з християнськими цінностями у суспільному житті. Головний акцент цьогорічної школи поставлено на побудові суспільства на засадах християнської моралі й цінностей в історичному та сучасному контекстах.

Під час навчання щоранку відбуваються тематичні заняття й дискусії з лектором та обговорення у малих групах з модератором. Під час лекційних зустрічей піднімаються питання історичного контексту та богословського виміру суспільного вчення; суспільно-політичної етики Митрополита Андрея і актуальності його вчення; прояву суспільної думки Митрополита, як розгортання мережі порятунку євреїв у час Другої світової війни.

Організатори сподіваються, що завдяки цьому семінару могтимуть показати актуальність соціального вчення Церкви та зокрема випрацювати постійнодіючий інтенсивний літній курс, який вивчатиме суспільну думку Митрополита Андрея.

За матеріалами http://irs.ucu.edu.ua
Категорія: Паломництво до Прилбич | Переглядів: 689 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ