Головна » 2010 » Вересень » 27 » Початок катехитичного навчання
19:00
Початок катехитичного навчання
Початок катехитичного навчання у Львівській Архиєпархії завжди розпочинається з особливого благословення Архиєрея, яке він уділяє усім приготованим до цього особам, котрі оголосили про своє бажання виконувати таку важливу місію у Церкві. Синод єпископів УГКЦ ще у 1998 році постановив, щоб з цієї нагоди "в останню неділю вересня встановити святкування Дня катехита”.

Отож 25 вересня 2010 року катехити Львівської Архиєпархії зібралися разом на святкове торжество з нагоди Дня катехита у Львівській духовній семінарії Святого Духа. Свято розпочалося Архиєрейською божественною Літургією, яку очолив єпископ-помічник Львівський Владика Венедикт (Алексійчук). Йому співслужили Ректор семінарії о. Миколай Фредина, Голова катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства о. Михайло Гарват, Голова катехитичної комісії Львівської Архиєпархії о. Андрій Стадницький та кілька інших священиків, які є головами деканальних катехитичних рад та директорами катехитичних шкіл.

По закінченні Літургії кожен катехит, який зголосився через свого настоятеля допомогти у веденні катехитичного навчання у парафії, отримав з рук Преосвященного Владики благословення на катехитичне служіння у Львівській Архиєпархії. У цей день благословення на катехитичне служіння у парафії с. Прилбичі отримала теж катехит Оксана Стадницька.

Отож, вже у цю суботу у кожній парафії Львівської Архиєпархії, де священики дбають про належний ріст своєї громади, розпочнеться катехитичне навчання. До ведення навчального процесу Катехитичної школи ім. Митрополита Андрея та блаженного Климентія Шептицьких у Прилбичах долучаться також двоє семінаристів Львівської духовної семінарії Святого Духа. Завдяки їхній допомозі плануємо охопити своєю увагою більшу кількість дітей та молоді.

Благослови нас, Боже, на засівання Твого Слова в душі людей.
Категорія: Життя Катехитичної школи | Переглядів: 837 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ