Головна » 2012 » Квітень » 8 » Освячено перші ікони майбутнього іконостасу
00:52
Освячено перші ікони майбутнього іконостасу
Цьогорічне свято Благовіщення Пресвятої Богородиці для греко-католицької парафії с. Прилбич ознаменувалося величною подією: освяченням перших двох ікон майбутнього іконостасу.

Перед Божественною Літургією настоятелем храму о. Андрієм Стадницьким було прочитано молитви на освячення двох намісних ікон: Христа та Богородиці з немовлям Ісусом. Ці ікони, як і усі наступні, є плодом праці іконописця Мар’яни Фляк.

Архітектура новозбудованого храму на честь Слуги Божого Митрополита Андрея та Блаженного Климентія Шептицьких вимагає особливого стилю усього інтер’єру, тому й сам іконостас теж до певної міри повторює храмові форми. Впродовж наступних місяців щоразу нові ікони та позолочена різьба заповнюватимуть пусті місця в каркасі.

У молитві на освячення ікон сьогодні люди у Прилбичах зверталися до Отця, щоб нові ікони мали ту ж силу чудотворного дійства, як і Нерукотворний Образ Христового лиця, щоб усі, хто приходитиме до Господа й заноситиме до нього свої моління за посередництвом Пресвятої Богородиці, не відходили з порожніми руками, а отримували благі дари з Господньої руки.

P.S. Принагідно звертаємося до усіх, хто може скласти свою, навіть найменшу, пожертву на подальшу працю над розбудовою Паломницького Центру в Прилбичах, долучитися до жертводавців, за яких постійно молимося у святому місці.
Категорія: Життя парафії | Переглядів: 1517 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ