Головна » 2010 » Липень » 10 » Незабаром відкриється виставка-конкурс проектів пам’ятника Андрею Шептицькому
16:27
Незабаром відкриється виставка-конкурс проектів пам’ятника Андрею Шептицькому
З 12 по 20 липня 2010 року в приміщенні Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького (м. Львів, проспект Свободи, 20) розпочне свою роботу виставка-конкурс проектів в рамках І-го туру Всеукраїнського конкурсу на кращу концептуальну ідею пам’ятника Слузі Божому Митрополиту Андрею Шептицькому у м. Львові.

Згідно умов конкурсу, його учасники мали до 1 липня цього року подати на розгляд журі свої авторські проекти, відтак 20 липня журі має обрати п’ять найкращих робіт.

Оскільки конкурс є відкритим, то усі бажаючі мають можливість оглянути роботи, які експонуватимуться у Національному музеї, та висловити свої думки стосовно поданих проектів.

Відзначення переможців відбудеться після ІІ-го туру конкурсу, 16 вересня 2010 року.

Варто зазначити, що у січні місяці цього року, після затвердження складу організаційного комітету, на голосування було винесено три скульптурні пропозиції, а саме це роботи Василя Гоголя, Романа Романовича та Андрія Коверка. Проте жодний проект не отримав одностайного схвалення. Виходячи з цього Владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ Львівський УГКЦ, який є головою організаційного комітету, запропонував розпочати новий відкритий конкурс. Архиєпископ побажав, щоб вибір оргкомітету не обмежувався трьома проектами, але щоб їх було значно більше.
о. Павло Дроздяк,
прес-секретар Львівської Архиєпархії
Категорія: Андрей Шептицький | Переглядів: 1214 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ