Головна » 2010 » Грудень » 28 » Депутатам Львівщини подарували книгу Шептицького “Як будувати рідну хату”
13:29
Депутатам Львівщини подарували книгу Шептицького “Як будувати рідну хату”
Усі депутатські корпуси Львівщини отримали послання митрополита Андрея Шептицького "Наша державність. Як будувати Рідну Хату”>. Таким чином «Фронт Змін», мистецький фонд імені короля Данила та благодійна організація "Фундація "Андрей" дотрималися слів, даних два місяці тому під час презентації книги. Про це повідомляє прес-служба ЛОО «Фронту Змін».

На думку голови львівської обласної організації «Фронту  Змін» Степана Кубіва, «Наша державність» — настільна книга для кожного громадського діяча, політика чи звичайної людини, незалежно якого вона віросповідання і якою мовою розмовляє.

«Незважаючи на те, що послання написане понад 70 років тому, головні тези та ідеї митрополита  залишаються актуальними і сьогодні, — розповів Степан Кубів. —  Бо у своєму посланні Андрей Шептицький поставив питання не лише української державності, а основне — питання фундаменту, на якому її можна будувати. Книга повинна стати стимулом для самоочищення та вибачення за те, що ми не зробили країну такою, якою хотів її бачити Митрополит Андрей».

За матеріалами
Львівського порталу

Категорія: Андрей Шептицький | Переглядів: 834 | Додав: o_andriy
Всього коментарів: 1
1 Emma  
0
Last one to utlizie this is a rotten egg!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей про Прилбичі
Про Митрополита Андрея
НАШІ БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УГКЦ
С. ПРИЛБИЧІ

КОД ЄДРПОУ 25229264;
ПАТ “КРЕДОБАНК”, МФО 325365,
р/р 2600301547361

+38 067 98-99-370 ugcc.prylbychi@gmail.com
МИ НА КАРТІ